نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنتی‌اکسیدان تأثیر روش های مختلف استخراج بر متابولیت ها و خواص بیولوژیکی بذر گیاه چویل Ferulago angulate [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]

ا

  • اسانس مروری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات فیتوفارماکولوژیکی گیاه دارویی جاشیر‏(‏Prangos ferulacea)‏ [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 25-35]
  • التراسونیک تأثیر روش های مختلف استخراج بر متابولیت ها و خواص بیولوژیکی بذر گیاه چویل Ferulago angulate [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]

ب

  • بافت خاک بررسی ویژگی های اکولوژیکی و تأثیر آن بر عملکرد اسانس برخی از اکوتیپ های مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.) در استان هرمزگان [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 11-24]

پ

  • پلیساکارید مطالعه محتوای فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی زعفران برداشت شده از چهار منطقه ایران [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 65-75]

ت

  • ترکیبات فنلی بررسی تنوع فیتوشیمیایی بین برخی ژنوتیپ ها و اندام های مختلف گل ماهور در شمال غرب ایران [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]

ر

  • رادیکال آزاد مطالعه محتوای فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی زعفران برداشت شده از چهار منطقه ایران [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 65-75]
  • رویشگاه‌ طبیعی بررسی ویژگی های اکولوژیکی و تأثیر آن بر عملکرد اسانس برخی از اکوتیپ های مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.) در استان هرمزگان [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 11-24]

ز

  • زیره بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان زیره سبز و زنجبیل به ‌صورت مجزا و توأمان بر رده‌های ‏سلولی‎ ‎سرطان پستان ‏MDA-MB-231‎‏ و ‏MCF-7‎‏ ‏ [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 37-48]
  • زنجبیل بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان زیره سبز و زنجبیل به ‌صورت مجزا و توأمان بر رده‌های ‏سلولی‎ ‎سرطان پستان ‏MDA-MB-231‎‏ و ‏MCF-7‎‏ ‏ [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 37-48]

س

  • ساپونین کل بررسی تنوع فیتوشیمیایی بین برخی ژنوتیپ ها و اندام های مختلف گل ماهور در شمال غرب ایران [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]
  • سرطان پستان بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان زیره سبز و زنجبیل به ‌صورت مجزا و توأمان بر رده‌های ‏سلولی‎ ‎سرطان پستان ‏MDA-MB-231‎‏ و ‏MCF-7‎‏ ‏ [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 37-48]
  • سوکسله تأثیر روش های مختلف استخراج بر متابولیت ها و خواص بیولوژیکی بذر گیاه چویل Ferulago angulate [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]

ش

  • شمال غرب ایران بررسی تنوع فیتوشیمیایی بین برخی ژنوتیپ ها و اندام های مختلف گل ماهور در شمال غرب ایران [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]

ض

  • ضد سرطان بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان زیره سبز و زنجبیل به ‌صورت مجزا و توأمان بر رده‌های ‏سلولی‎ ‎سرطان پستان ‏MDA-MB-231‎‏ و ‏MCF-7‎‏ ‏ [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 37-48]

ع

  • عوامل اکولوژیکی بررسی ویژگی های اکولوژیکی و تأثیر آن بر عملکرد اسانس برخی از اکوتیپ های مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.) در استان هرمزگان [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 11-24]

ف

  • فیتوفارماکولوژی مروری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات فیتوفارماکولوژیکی گیاه دارویی جاشیر‏(‏Prangos ferulacea)‏ [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 25-35]
  • فیتومدیسین مروری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات فیتوفارماکولوژیکی گیاه دارویی جاشیر‏(‏Prangos ferulacea)‏ [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 25-35]
  • فلاونوئید مروری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات فیتوفارماکولوژیکی گیاه دارویی جاشیر‏(‏Prangos ferulacea)‏ [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 25-35]
  • فنل تأثیر روش های مختلف استخراج بر متابولیت ها و خواص بیولوژیکی بذر گیاه چویل Ferulago angulate [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]
  • فنولوژی بررسی ویژگی های اکولوژیکی و تأثیر آن بر عملکرد اسانس برخی از اکوتیپ های مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.) در استان هرمزگان [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 11-24]

ک

  • کروسین مطالعه محتوای فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی زعفران برداشت شده از چهار منطقه ایران [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 65-75]
  • کلونجر بررسی ویژگی های اکولوژیکی و تأثیر آن بر عملکرد اسانس برخی از اکوتیپ های مریم گلی خلیجی (Salvia santolinifolia Boiss.) در استان هرمزگان [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 11-24]
  • کومارین مروری بر ترکیبات فیتوشیمیایی و اثرات فیتوفارماکولوژیکی گیاه دارویی جاشیر‏(‏Prangos ferulacea)‏ [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 25-35]

گ

  • گیاه چویل تأثیر روش های مختلف استخراج بر متابولیت ها و خواص بیولوژیکی بذر گیاه چویل Ferulago angulate [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]
  • گل ماهور بررسی تنوع فیتوشیمیایی بین برخی ژنوتیپ ها و اندام های مختلف گل ماهور در شمال غرب ایران [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 49-64]

م

  • محتوای فلاونوئیدی مطالعه محتوای فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی زعفران برداشت شده از چهار منطقه ایران [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 65-75]
  • محتوای فنلی مطالعه محتوای فیتوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی زعفران برداشت شده از چهار منطقه ایران [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 65-75]
  • میکروویو تأثیر روش های مختلف استخراج بر متابولیت ها و خواص بیولوژیکی بذر گیاه چویل Ferulago angulate [دوره 1، شماره 1، 1403، صفحه 1-10]